Røde børser i Asia

Det er bredt fall i de asiatiske markedene torsdag.

Mann utenfor Tokyo-børsen i Japan. Foto: AP
Børs

De asiatiske børsene faller bred torsdag.Etter onsdagens børs-rally i Tokyo, som følge av myndighetene har grepet inn mot svekkelsen av yen for første gang siden 2004, tynger i dag usikkerheten rundt yen børsene.- Den umiddelbare effekten av intervensjonen ser veldig stor ut, men yenen vil til slutt trolig gå tilbake til den sterke siden, ettersom det virkelige problemet ligger i dollar, uttalte en trader i en japansk bank til Reuters i går.Les også: Yen-effekten går snart over Også Kinas handelskonflikt handelskonflikt med USA påvirker de asiatiske markedene.Les også: Vil legge større press på Kina De japanske indeksene Nikkei 225 og Topix faller 0,06 og 0,40 prosent til henholdsvis 9.510,76 og 845,23 poeng.Kospi-indeksen i Sør-Korea er ned 0,26 prosent til 1.819,05 poeng, Shanghai Composites i Kina faller 1,78 prosent til 2.605,36 poeng. Hang Seng-indeksen i Hong er ned 0,45 prosent til 21.627,35 poeng.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs