Spetalen: - Bør innføre avgift på sånne uttalelser

Øystein Stray Spetalen river seg i håret av nytt forslag. - Venstreradikale hevnere som føler at de ikke får sugd nok ut av felleskassa, sier investoren.

Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix

Investor Øystein Stray Spetalen er en av dem som river seg i håret over regjeringens nye forslag til omsetningsavgift på aksjer.- Foreslår heller at vi bør innføre en avgift på dumme uttalelser fra venstreradikale hevnere som føler at de ikke får sugd nok ut av felleskassa, skriver investoren i en e-post til Finansavisen.Heller ikke avdelingsdirektør og NHO-advokat Ingebjørg Harto er særlig begeistret for en transaksjonsavgift på aksjer.- Jeg har signalisert tydelig at fra NHOs ståsted er det helt utenkelig å gå inn for en aksjetransaksjonsavgift. I en globalisert verden der aksjehandel kan gjennomføres hvor som helst vil det ikke føre til det man ønsker, sier Harto.Les hele denne saken i onsdagens utgave av Finansavisen.