Stjerne-forvalter gikk på smell med eget fond

Forvalterstjernen Filip Weintraub forlot Skagen Fondene og skulle slå seg opp med egen fond. Det har ikke gått etter planen så langt.

Filip Weintraub - Foto: Finansavisen
Børs

Forvalterstjernen Filip Weintraub forlot Skagen Fondene i mars i år for å satse på eget fond. Det har ikke vært en suksess så langt, skriver dn.Etter fire måneder har Weintraub kun maktet å sikre seg 0,5 prosents avkastning. I tillegg har han gått på en skikkelig smell med selskapet Eniro.Selskapet har falt over 70 prosent på børsen i Stockholm. Weintraub & Co. kjøpte seg inn i selskapet like før kursen gikk rett til bunns.- Jeg er ikke fornøyd med 0,5 prosent etter fire måneder men hadde heller ikke ropt hurra om avkastningen hadde vært ti prosent. Jeg er perfeksjonist, sier Weintraub i en kommentar.

Nyheter
Børs