Stuper på børsmelding

Diagenic krakker på melding om emisjon.

Erik Christiansen. Foto: Finansavisen
Børs

I dag ble det kjent at DiaGenic i tråd med 2. kvartalsrapporten har igangsatt arbeid for å sikre finansiering for videre utvikling av selskapet. DiaGenic har engasjert DnB NOR Markets som finansiell rådgiver for arbeidet med en kapitalutvidelse.Markedet reagerer med å sende aksjen ned brutale 27,6 prosent til 1,10 kroner.Selskapet prises dermed til 79 millioner kroner.Siden nyttår har aksjen stupt 60 prosent.At selskapet må hente mer penger bør imidlertid ikke komme som noen overraskelse på noen. Selskapet taper rundt 10 millioner kroner i kvartalet og hadde igjen 20 millioner kroner ved utgangen av 2. kvartal.Det tilsier enkelt at selskapet måtte begynne å jobbe med kapitalutvidelsen snarest, men også at de kanskje har ventet litt i lengste laget.

Nyheter
Børs