Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DnB NOR, Nordea og Handelsbanken satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og meglersjef Hans M. Johnsrud i Handelsbanken satser ifølge DN denne uken på i alt 18 aksjer.Roland er enig med Johnsrud om Frontline, Hydro, Marine Harvest og Subsea 7, og med Tunaal om Telenor. Johnsrud og Tunaal er enige om Statoil.Dette er de 18 aksjene de tre satser på denne uken: Aker SolutionsAlgetaBW OffshoreBWG HomesDet norskeFred. Olsen EnergyFrontlineMarine HarvestNorsk HydroOrklaQuesterreRCCLRECSeadrillStatoilSubsea 7TelenorYaraDnB NOR har ifølge avisen gjort det best så langt i år (per 6/9), med 4,3 prosent avkastning. Handelsbanken ligger på 3,5 prosent, mens Nordea fortsatt er i minus med 1,0 prosent. I samme periode har hovedindeksen falt 1,5 prosent.Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.