- Vi har strong buy - 34 prosent oppside

Meglerhusene Wells Fargo og Agilis Securities oppdaterer onsdag markedet om deres syn på to Oslo Børs-aksjer.

Foto: Scanpix

Meglerhuset Agilis Securities skriver i en oppdatering onsdag at de opererer med strong buy på Acergy.Kursmålet på aksjen er satt til 135 kroner. Acergy blir onsdag omsatt til rett over 100 kroner per aksje, og dermed tror Agilis at oppsiden kan være på rundt 35 prosent.Analytiker Kim André Uggedal skriver at han tror på løft for Acergy på bakgrunn av flere ordrer for selskapet og fordi han tror man kan komme til å tjene på synergier med Subsea 7 i forbindelse med sammenslåingen.Samtidig melder Wells Fargo at de har startet dekning av Seadrill med en market perform-anbefaling, skriver Bloomberg.Meglerhuset har også tatt opp dekning av Pride International, Noble Corp, Transocean, Seahawk Drilling, Rowan Cos, Baker Hughes, Halliburton, Schlumberger og Atwood Oceanics med outperform-anbefalinger.Diamond Offshore og Ensco startes på en market perform.Seadrill faller onsdag 1,94 prosent til 151,90 kroner.