Meglerhuset ABG Sundal Collier melder om et resultat etter skatt på 51 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot 41 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,12 kroner, mot 0,11 kroner ved samme korsvei i fjor.- De nordiske markedene har vært volatile og markedsretningen uklar. Videre har investorene vært nølende, skriver ABG Sundal i rapporten for tredje kvartal.- På tross av dette har vi gjennomført signifikante transaksjoner innen corporate finance-området. Videre fortsetter vi å ruste selskapet for fremtidige muligheter og utfordringer. To nye kontorer vil bli åpnet i løpet av fjerde kvartal (Frankfurt og Gøteborg) og vi har økt kredabiliteten vår på flere områder, hevder meglerhuset.Resultatet før skatt ble 73 millioner kroner, sammenlignet med 59 millioner kroner året før.Driftsresultatet før bonus ble 126 millioner kroner, mot 113 millioner kroner året før. Tilsvarende tall etter bonus landet på 60 millioner kroner, mot 58 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 266 millioner kroner, sammenlignet med 246 millioner kroner i 3. kvartal 2009.Inntektene i markedsdivisjonen landet på 140 millioner kroner i tredje kvartal 2010, ned fra 160 millioner kroner i samme periode i 2009.- London-kontoret var lyspunktet på aksjesiden og leverte bedre resultater enn Q3-09, til tross for de tøffe markedsforholdene, skriver ABG.Inntektene i corporate-enheten (Investment Banking Division) landet på 125 millioner kroner i tredje kvartal 2010, opp fra 87 millioner kroner i samme periode i 2009.- Inntektene kom fra både fusjoner og oppkjøp (M&A) og kapitalmarkedsaktiviteter (konvertible obligasjoner, etc). Flere oppdrag har kommet inn i løpet av kvartalet og bidrar til bedre visibilitet ut året, skriver selskapet.Her er fra ABG.