Aker Seafoods vil etterforskes

Etter at en av Aker Seafoods trålere ble filmet mens de dumpet større mengder fisk, ber selskapet om å bli politietterforsket.

Tråler - Foto iStockphoto.com

- Vi tar denne saken meget alvorlig. Vi tar totalt avstand fra dumping av fisk i Aker Seafoods. Vi er ute etter å finne ut hva som er fakta, og setter i gang med en intern kartlegging av saken. Men vi vil også ta inititativ til å få påstandene etterforsket av politiet, sier konserndirektør i Aker Seafoods flåteavdeling, Trond Williksen, til VG.Det var en anonym fisker som hadde fanget en Aker Seafoods-trålers fiskedumping på video sist uke. Han hevder i en anonym epost til avisen at det er langt fra første gang en slik tråler dumper fisk.- Det er til tider enorme mengder fisk som blir sotert ut under fiske og det er på ingen måte snakk om engangstilfeller.