Det er litt stille "før stormen" på Oslo Børs. Hovedindeksen faller 0,4 prosent og omsetningen er på beskjedne 2,4 milliarder kroner.- Det er veldig stille i dag. Aktørene er usikre på makrotall som kommer fra USA senere i dag, sier aksjemegler Geir Bjørneng i Argo Securities til TDN Finans. Da kommmer reviderte BNP-tall. Senere i ettermiddag kommer Chicago PMI og Michigan forbrukertillitsindeks.Ifølge Bjørneng har det vært en trend i høst at markedet har reagert opp på dårlige tall og ned på gode makrotall fra USA.Han advarer mot hva som skjer dersom makrotallene avviker mye fra konsensus. Og konsensus tilsier en økning på 2,0 prosent.-Det er helt umulig å si noe sikkert om hvordan markedet vil reagere på makrotallene. Blir de veldig svake så er det negativt, men samtidig ser man at det kommer kjøpere inn i markedet ved dipper, grunnet forventninger om kvantitative lettelser fra sentralbanken i USA, sier Bjørnengtil nyhetsbyrået.-Hvis det kommer veldig sterke tall før de kvantitative lettelsene blir annonsert, så bør man ta litt penger av bordet, sier megleren.