Aksjen Spetalen nå laster opp med

Øystein Stray Spetalen gjorde tidlig en kule i selskapet, men har etter det vært meget skeptisk til aksjen. Nå kjøper han seg opp igjen i Sevan og suser inn på Topp 30-listen.

Investor Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix

Øystein Stray Spetalens investeringsselskap, Tycoon Industrier, kjøpte seg i forrige uke opp i Sevan Marine og Spetalen troner nå som den 25. største aksjonæren i selskapet med aksjer for 26 millioner kroner, skriver Finansavisen.Kjøpet er litt oppsiktsvekkende i den forstand at Spetalen har vært alt annet enn positiv til aksjen etter at han solgte seg ut sist.Det er forsterket av at han en periode hadde ansatt Fearnley-analytiker Kjell Erik Eilertsen som hadde markert seg som den mest Sevan-kritiske analytikeren.Bare to måneder etter at Eilertsen forsvant ut har Spetalen kastet seg over Sevan igjen.