Det var en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. Men tredve minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,41 prosent og står i 2.486,96 poeng, mens Dow Jones står i 11.097,30 poeng etter en nedgang på 0,55 prosent.Ordreinngangen av varige goder steg med 3,3 prosent i september, mot ventet 2 prosent. Det er den største økningen siden januar. I august var fallet på 1,0 prosent.Uten transportordre var fallet på -0,8 prosent, mot ventet +0,5 prosent. I august var det en oppgang på 1,9 prosent.Uten forsvarsordre var økningen 2,9 prosent. I august var det et fall på 0,9 prosent.Tall fra USA viser at antallet boliglånssøknader blant medlemsbedriftene i den amerikanske foreningen for boliglånsselskaper (MBA) økte med 3,2 prosent på ukebasis i uken som ble avsluttet 22. oktober, melder TDN Finans.