Investorene Berge Gerdt Larsen og Øystein Stray Spetalen var på ferde i aksjemarkedet i forrige uke, viser ferske lister over de 30 største aksjonærene i en rekke Oslo Børs-selskaper.Gerdt Larsen og hans DNO Invest AS, der den profilerte investoren er styreleder, står denne uken oppført med 1.182.739 færre aksjer i Rocksource. Investoren sitter nå på drøye 6,4 millioner aksjer i selskapet, totalt 2,46 prosent.Dermed er investoren 3. største aksjonær - ned fra 2. plass uken førSamtidig selger Øystein Stray Spetalens Tycoon Industrier AS seg ytterligere ned i selskapet Algeta. Også forrige ukes oversikt viste at Spetalen solgte i selskapet.Denne gang står Spetalen oppført med 10.000 færre aksjer og har nå totalt 0,56 prosent - 221.097 aksjer. Han er 27. største aksjonær - ned fra 26. plass.Rocksource faller 9,96 prosent til 2,35 kroner på Oslo Børs tirsdag mens Algeta er ned 0,75 prosent til 99 kroner.