Aksjene stiger på Wall Street

Investorene på Wall Street kan glede seg over en positiv børsåpning. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

New York Stock Exchange - AP Photo/Richard Drew
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 1,08 prosent og står i 2.369,76 poeng mens Dow Jones står i 10.842,09 poeng etter en oppgang på 0,85 prosent.Utviklingen kan du følge her.Les også: - De må våkne om vi skal få et børsrallyDen amerikanske detaljhandelen endte ned 0,8 prosent på ukebasis per 2. oktober, ifølge tall fra ICSC-Goldman Sachs. På årsbasis var detaljhandelen opp 2,4 prosent.Omsetningen i september eksklusiv Wal-Mart er ventet å stige med mellom 2,5 og 3 prosent over året.

Nyheter
Børs