I dagens rapport fra Investtech beskrives Vizrt som en kjøpskandidat mens Polarcus får en svak salgsanbefaling på kort sikt.- Vizrt ligger i en sterkt stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har dessuten nylig brutt opp gjennom motstanden ved ca. 25 kroner. Dette åpner for videre oppgang, og ved reaksjoner tilbake, danner dette nivået nå støtte. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 22,00 kroner i september. Videre oppgang til 27,79 kroner eller mer er signalisert. Positiv volumbalanse styrker aksjen. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Polarcus Ltd har etablert en kraftig stigende trend, og har hatt meget god oppgang siden kjøpssignalene fra to formasjoner tidligere i høst. Objektivet ved 5,50 kroner er nå tatt ut, og kursen reagerer ned fra motstanden ved ca. 5,90 kroner. På kort sikt kan aksjen gjerne falle videre, mens et brudd opp gjennom 5,90 kroner vil være et nytt kjøpssignal. Positiv volumbalanse styrker aksjen, og den er dessuten maksimalt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Watch, avslutter Taugbøl.