S&P Equity oppgraderer anbefalingen på Storebrand fra hold til sterk kjøp, melder Reuters. Aksjen stiger 2,2 prosent til 41,70 kroner.Bjørn Inge Pettersen, analysesjef i TrendTech, omtaler i dag Storebrand som dagens case.-Storebrand har utløst et sterkt teknisk kjøpssignal etter brudd opp fra en stor konsolideringsformasjon. Aksjen har i lengre tid konsolidert mellom et støttenivå ned mot 30 kroner og et motstandsnivå rundt 40 kroner. Aksjen brøt i går opp gjennom 40-nivået på høyt volum. Dette utløste et sterkt kjøpssignal i aksjen. Ved korreksjoner ned så vil 40-nivået representere et viktig støttenivå, sier Pettersen.Storebrand meldte tidligere i uken om et resultat etter skatt på 589 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot 812 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 601 millioner kroner.Resultat per aksje ble 1,32 kroner, mot 1,82 kroner ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på 1,33 kroner per aksje.