Bedre enn ventet fra Jyske Bank

Den danske storbanken, Jyske Bank melder om bedre resultat enn ventet for 3.kvartal.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

Jyske bank melder om et resultat etter skatt på 154 millioner danske kroner for 3.kvartal 2010, mot 265 millioner danske kroner ved samme korsvei i fjor.Den danske storbanken fikk et resultat før skatt på 203 millioner danske kroner i 3. kvartal 2010, mot 343 millioner danske kroner i samme periode året før. Ifølge SME Direkt var det ventet et resultat før skatt på 201 millioner danske kroner.Jyske Bank opplyser om at de foretok nedskrivinger på 519 millioner danske kroner i kvartalet, mot 503 millioner danske kroner samme kvartal i fjor.Samtidig opplyser Jyske Bank om at de venter et samlet resultat, før nedskrivinger og provisjon for hele 2010 på mellom 2,6 og 2,9 milliarder danske kroner.Her er rapporten .