Børsen holder seg over 400

Hovedindeksen på Oslo Børs faller mot 400 blank. Flere tallfremleggere er i fokus på godt og vondt. (Oppdatert 10:15)

Oslo Børs - Foto: Scanpix

Oslo Børs har startet dagen i minus i kjølvannet av nedturen i Asia i morges . Wall Street steg imidlertid mandag kveld. Klokken 10:15 er hovedindeksen ned 0,4 prosent til 400,31.Oljeprisen litt ned Oljeprisen faller tilbake, men den holder seg omtrent på samme nivå som da Oslo Børs stengte mandag. Brent desember-olje handles nå for 83,16 dollar fatet, ned 0,4 prosent.Statoil er opp 0,2 prosent til 127,40 kroner. Rocksource topper taperlisten med minus 14,2 prosent til 2,24 kroner i anstendig handel; 16,2 millioner kroner.Subsea 7 faller på tall Subsea 7 meldte i morges om et resultat etter skatt på 53,3 millioner dollar i 3. kvartal 2010, mot 87 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 51 millioner dollar. Driftsresultatet og topplinjen kom imidlertid inn under forventning. Subsea 7 faller 1,3 prosent til 122,70 kroner.-Det var en svak rapport og jeg tror kursen vil reagere ned basert på tallene. Det er vel ingen som tror at den aksjen vil åpne opp i dag, sa analytiker Terje Fatnes i SEB Enskilda til TDN Finans rett før børsåpningOpptur for Repant Panteselskapet Repant meldte om et resultat etter skatt på minus 6,4 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot minus 6,2 millioner kroner i samme periode året før. Driftsinntektene beløp seg til 10,4 millioner kroner, sammenlignet med 9,4 millioner kroner i 3. kvartal 2009. Det er i tråd med selskapets egne forventninger og planer. Markedet er fornøyd og sender Repant opp 3,8 prosent til 27 øre.Repant-sjefen er gjest under økonominyhetene med Trygve Hegnar klokken 16:05 i ettermiddagFlere tallfremleggere PCI Biotech Holdning ASA melder om et resultat etter skatt på 1,9 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot minus 3,3 millioner kroner i samme periode året før. Aksjen stiger 0,8 prosent.Fred. Olsen Production stiger 3,7 prosent til 9,70 kroner på sine tall .Skiens Aktiemølle er ikke blant de hotteste selskapene på børsen, men investorene belønner i det minste aksjen med en oppgang på 11,8 prosent til 95 kroner etter tallfremleggelsen. Telenor stiger 0,4 prosent til 92,15 kroner etter å ha lagt frem tall for sitt datterselskap DiGi.Sol-boom i USA Amerikanske myndigheter har gitt grønt lys til verdens største solenergiutbygging i Mojaveørkenen. Ifølge Bloomberg News er det ventet at 4,2 prosent av elektrisitetstilbudet i USA innen 10 år vil komme fra solenergi. REC faller marginalt.RCCL-utsettelseRCCL har utsatt resultatfremleggelsen fra tirsdag til onsdag, uten noen nærmere begrunnelse. Markedet liker dette dårlig, og sender aksjen ned tre prosent til 201,30 kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.