Oslo Børs har startet dagen i minus i kjølvannet av . imidlertid mandag kveld. Klokken 10:15 er hovedindeksen ned 0,4 prosent til 400,31. Oljeprisen faller tilbake, men den holder seg omtrent på samme nivå som da Oslo Børs stengte mandag. Brent desember-olje handles nå for 83,16 dollar fatet, ned 0,4 prosent.Statoil er opp 0,2 prosent til 127,40 kroner. Rocksource topper taperlisten med minus 14,2 prosent til 2,24 kroner i anstendig handel; 16,2 millioner kroner. Subsea 7 om et resultat etter skatt på 53,3 millioner dollar i 3. kvartal 2010, mot 87 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 51 millioner dollar. Driftsresultatet og topplinjen kom imidlertid inn under forventning. Subsea 7 faller 1,3 prosent til 122,70 kroner.-Det var en svak rapport og jeg tror kursen vil reagere ned basert på tallene. Det er vel ingen som tror at den aksjen vil åpne opp i dag, sa analytiker Terje Fatnes i SEB Enskilda til TDN Finans rett før børsåpning Panteselskapet Repant etter skatt på minus 6,4 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot minus 6,2 millioner kroner i samme periode året før. Driftsinntektene beløp seg til 10,4 millioner kroner, sammenlignet med 9,4 millioner kroner i 3. kvartal 2009. Det er i tråd med selskapets egne forventninger og planer. Markedet er fornøyd og sender Repant opp 3,8 prosent til 27 øre. PCI Biotech Holdning ASA etter skatt på 1,9 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot minus 3,3 millioner kroner i samme periode året før. Aksjen stiger 0,8 prosent.Fred. Olsen Production stiger 3,7 prosent til 9,70 kroner på .Skiens Aktiemølle er ikke blant de hotteste selskapene på børsen, men investorene belønner i det minste aksjen med en oppgang på 11,8 prosent til 95 kroner etter Telenor stiger 0,4 prosent til 92,15 kroner etter å ha lagt frem Amerikanske myndigheter har gitt til verdens største solenergiutbygging i Mojaveørkenen. Ifølge Bloomberg News at 4,2 prosent av elektrisitetstilbudet i USA innen 10 år vil komme fra solenergi. REC faller marginalt.RCCL har utsatt resultatfremleggelsen fra tirsdag til onsdag, uten noen nærmere begrunnelse. Markedet liker dette dårlig, og sender aksjen ned tre prosent til 201,30 kroner.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .