Børsene i New York rett opp igjen

Dow Jones steg fra start og brøt både 11.000 og 11.100 igjen onsdag.

Børs

Etter noen nervøse dager, med Dow Jones ned fra 11.160 til 10.920, var det knyttet en viss spenning til åpningen på børsene i New York onsdag.Nervøsiteten gikk raskt over og gode rapporter fra et knippe flyselskaper og Boeing løftet stemningen. Beige Book bød heller ikke på noen negative overraskelser.Opp 1 prosent Dow Jones sluttet opp 1,18 prosent til 11.107,97. Nasdaq steg 0,84 prosent til 2.457,39 og S&P 500 endte opp 1,05 prosent til 1.178,17.Forholdet mellom aksjer som steg og falt på NYSE var 23 til 7. På Nasdaq var det tilsvarende forholdet 19 til 8.Det ble omsatt 1,1 milliarder aksjer på NYSE og 2,04 milliarder aksjer på Nasdaq.Oljeprisen steg 2,8 prosent til 82,42 dollar, mens gullprisen steg 0,7 prosent til 1.345 dollar.Beige book Den amerikanske sentralbankens Beige Book avslørte som vanlig ingen store nyheter.Rapporten, som også er et viktig grunnlag for diskusjoner på FEDs neste rentemøte 2 - 3 november, er basert på en stemningsrapport fra FEDs nettverket rundt om i USA før 8. oktober.Konklusjonen er at den øknomiske aktiviteten fortsetter å ta seg opp, men også at det fremdeles kan komme nye runder med kvantitative lettelser, med første runde allerede i november.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs