Det er ingen god dag for investorene i Asia-regionen, og selv om nedturen ikke er den kraftigste er fallet onsdag bredt.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index er ned 1,1 prosent til 129,10, og faller dermed til sitt laveste nivå siden 12. oktober. To aksjer faller for hver eneste som stiger.- På kort sikt forventer vi nå at Asia-markedene kommer til å korrigere noe ned. Akkurat nå går vi litt forsiktig frem, sier Chris Leung hos Taifook Asset Management Ltd. i en kommentar til Bloomberg.Fallende priser på blant annet olje og kobber er blant faktorene som fører til nedturen onsdag, og verdens tredje største gruveaktør, Rio Tinto Group, er en av dem som får merke dette med en nedgang på 1,8 prosent.Mitsui Chemicals Inc. er ned 4,7 prosent etter at Goldman Sachs kuttet kursmålet på selskapets aksje.Honda Motor Co. er imidlertid et av selskapene som stiger onsdag, og aksjen er opp 1,5 prosent.I Japan faller Nikkei 225-indeksen med 0,15 prosent mens Topix er ned 0,32 prosent.Hang Seng i Hong Kong er ned 1,43 prosent, S&P/ASX 200 i Australia er ned 0,88 prosent mens NZX 50 på New Zealand faller 0,16 prosent.Videre er Kospi-indeksen i Sør-Korea ned 0,59 prosent, CSI 300 i Kina ned 0,19 prosent og Strait Times i Singapore ned 0,60 prosent.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .