I kjølevannet av, var det rødt på Oslo Børs stort sett hele tirsdag. En drøy time før stengetid snudde børsen opp.Hovedindeksen endte til slutt opp 0,42 prosent til 403,64. Det ble omsatt verdipapirer for 8,39 milliarder kroner.Oljeprisen styrket seg litt i løpet av dagen. Da Oslo Børs stengte ble Brent-oljen med desemberlevering handlet for 83,52 dollar fatet, ned 0,2 prosent. WTI-oljen var ned 0,10 prosent til 82,44 dollar fatet.Statoil falt 0,47 prosent til 126,50 kroner. RCCL om et resultat per aksje på 1,64 dollar i tredje kvartal, sammenlignet med 1,08 dollar i samme periode året før. Analytikerstanden hadde på forhånd ventet et resultat per aksje på 1,60 dollar.Omsetningen endte på 2,06 milliarder dollar, opp 17 prosent fra 1,76 milliarder dollar i tredje kvartal 2009.Cruiserederiet startet dagen dårlig, etter at selskapet natt til tirsdag meldte de hadde fra tirsdag til onsdag. Markedet tolket ikke dette bra, og aksjen var ned rundt to prosent frem til selskapet allikevel bestemte seg for å .RCL-aksjen endte til slutt opp sterke 12,87 prosent til 234,20 kroner. Subsea 7 om et resultat etter skatt på 53,3 millioner dollar i tredje kvartal, mot 87 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 51 millioner dollar.Driftsresultatet og topplinjen kom imidlertid inn under forventning.- Totalt sett er det en grei rapport, den skuffer litt på tredje kvartal, men de kan klare å ta tilbake det avviket i fjedre kvartal, så alt i alt en nøtytral rapport, men med litt nedside på 2011-estimatene på grunn av lav ordrebok, uttalte analytiker i Handelsbanken, Haakon Amundsen, etter resultatfremleggelsen.Subsea 7-aksjen endte til slutt ned 0,89 prosent til 123,20 kroner. Panteselskapet Repant om et resultat etter skatt på minus 6,4 millioner kroner i tredje kvartal, sammenlignet med minus 6,2 millioner kroner i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 10,4 millioner kroner, mot 9,4 millioner kroner i tredje kvartal i fjor. Det er i tråd med selskapets egne forventninger og planer.Markedet var fornøyd med tallene og at selskapet nå får tilført mer kapital. Repant steg 3,85 prosent til 0,27 kroner.Repant-sjefen, med Trygve Hegnar PCI Biotech etter skatt på 1,9 millioner kroner i tredje kvartal, mot minus 3,3 millioner kroner i samme periode året før. Aksjen falt 2,60 prosent til 37,50 kroner.Fred. Olsen Production steg 6,84 prosent til 9,99 kroner på .Skiens Aktiemølle er ikke blant de hotteste selskapene på børsen, men investorene belønnet i det minste aksjen med en oppgang på 8,24 prosent til 92,00 kroner etter .Telenor steg tirsdag 2,67 prosent til 94,20 kroner etter å ha lagt frem Med unntak av RCCL, var Frontline den av tungvekterne som steg mest på Oslo Børs tirsdag.Aksjen endte til slutt opp 4,05 prosent til 159,30 kroner, og at ratene i futuresmarkedet stiger noe, samt at aktiviteten fra den arabiske gulf har økt det siste døgnet.- Aktiviteten er opp for å ta unna novemberlaster. Det blir antageligvis mer stille fra neste uke av. Aksjemarkedet reagerer på dette, men det er langt opp igjen før det blir lønnsomt for eierne, uttalte analytiker i Fondsfinans, Petter Narvestad, tirsdag. Amerikanske myndigheter har gitt til verdens største solenergiutbygging i Mojaveørkenen.Ifølge Bloomberg News at 4,2 prosent av elektrisitetstilbudet i USA innen 10 år vil komme fra solenergi.Etter å ha vært svakt opp tirsdag formiddag, endte REC til slutt ned 0,05 prosent til 22,12 kroner.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .