Dårligere over hele linjen for Røkke & Co.

Aker Philadelphia Shipyard legger frem tall for tredje kvartal som er klart svakere enn ved samme periode i fjor.

Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen

Aker Philadelphia Shipyard (notert til Oslo Axess) melder om et resultat etter skatt på 0,7 millioner dollar i 3. kvartal 2010, mot 2,7 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,07 dollar, mot 0,27 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 1,8 millioner dollar, sammenlignet med 4,8 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble 1,4 millioner dollar, mot 3,1 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 59,1 millioner dollar, sammenlignet med 62,8 millioner dollar i 3. kvartal 2009.Selskapet melder i forbindelse med kvartalstapporten at de sliter med å finne nye oppdrag.Her er rapporten fra Aker Philadelphia Shipyard