Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Ekornes ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen
Børs
I analysenytt fra Investtech beskrives Ekornes som dagens kjøpskandidat.- Ekornes ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Kursen har imidlertid brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig tradingrange. Aksjen har støtte ved ca. 136 kroner, skriver Investtech.- RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.