Torsdag 28. oktober 2010 kan blant annet by på ferske kvartalstall fra DnB NOR, Orkla, ABG Sundal Collier Holding og Norse Energy.Fra Japan tikker det inn tall for detaljhandelen i september samt fersk rentebeskjed, mens man også får vite hvordan arbeidsledigheten i Tyskland utvikler seg.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag kom tallene inn så å si akkurat slik analytikerne hadde trodd på forhånd. Blir det overraskelse denne gang?
Her er alle dagens hendelser:- DnB NOR: Resultat per 3. kvartal- Orkla: Resultat per 3. kvartal kl 07:00, presentasjon kl 08:00 Oslo Konserthus- Protector: Resultat per 3. kvartal kl 08:00, presentasjon Hotel Continental kl 11:00- Tine: Resultat per 3. kvartal- NavaMedic: Resultat per 3. kvartal kl 08:00, presentasjon Felix Konferansesenter- Origo: Resultat per 3. kvartal kl 11:00, presentasjon DnBNOR- Blom: Resultat per 3. kvartal kl 08:30, presentasjon Vika Atrium- Aktiv Kapital: Resultat per 3. kvartal , telefonkonferanse kl 11:00- Mamut: Resultat per 3. kvartal- Hafslund AS: Resultat per 3. kvartal- ABG Sundal Collier Holding: Resultat per 3. kvartal- Axis-Shield: Resultat per 3. kvartal- Siem Offshore: Resultat per 3. kvartal kl 08:00, presentasjon Shippingklubben kl 09:30- Norse Energy Corp.: Resultat per 3. kvartal kl 08:30, Felix Konferansesenter- AKVA Group: Resultat per 3. kvartal kl 08:30, Webcast- Telio Holding: Resultat pr 3kv, presentasjon First Securities kl 09:00- Sandnes Sparebank: Resultat per 3. kvartal kl 14:00, Selskapets lokaler i Oslo- SpareBank 1 SR-Bank: Resultat per 3. kvartal kl 18:00, Gamle Logen Grev Wedels Plass 2 Oslo- SpareBank 1 Nord-Norge: Resultat per 3. kvartal kl 16:30, Gamle Logen Grev Wedels Plass 2 Oslo- Klepp Sparebank: Resultat per 3. kvartal(Flere hendelser under bildet)- Japan: Detaljhandel september- Japan: Rentebeskjed fra sentralbanken- Sverige: Detaljhandel september kl 09:30- Tyskland: Arbeidsledighet oktober kl 09:55- Norge: Konjunkturbarometeret 3.kv kl 10:00- USA: Jobless claims uketall kl 14:30- 3M, ABB, Akeena Solar, AstraZeneca, Basf, Bayer, Bunge, Cal Dive, Digi International, Dow Chemical, Eastman Kodak, Eni, Eniro, ExxonMobil, First Solar, France Telecom, Harmonic, Ingram Micro, McAfee, Microsoft, Motorola, Nexen, Noble Energy, Power-One, Raytheon, Sanofi-Aventis, Tyco Electronics, UPM-Kymmene