Her er finanskalenderen for tirsdag 26. oktober:
    Subsea 7: Resultatfremleggelse 09:00, telefonkonferanse 15:00Subsea 7: Resultatfremleggelse 09:00, telefonkonferanse 15:00RCCL: Resultatfremleggelse, presentasjon 16:00RCCL: Resultatfremleggelse, presentasjon 16:00Fred. Olsen Production: Resultatfrenkeggekse 09:00Fred. Olsen Production: Resultatfrenkeggekse 09:00Belships:: ResultatfremleggelseBelships:: ResultatfremleggelseSkiens Aktiemølle:: ResultatfremleggelseSkiens Aktiemølle:: ResultatfremleggelseRepant:: Resultatfremleggelse. Repant:: Resultatfremleggelse. Toppsjefen Gudmund Larsen er gjest under TV-sendingen klokken 16:05Helgeland Sparebank: : ResultatfremleggelseHelgeland Sparebank: : ResultatfremleggelseFrankrike: Forbrukertillit oktober 08:45Frankrike: Forbrukertillit oktober 08:45Sverige: Handelsbalanse september 09:30Sverige: Handelsbalanse september 09:30Storbritannia: BNP tredje kvartal 10:30Storbritannia: BNP tredje kvartal 10:30USA: S&P/Case-Shiller boligprisindeks august 15:00USA: S&P/Case-Shiller boligprisindeks august 15:00USA: Forbrukertillit oktober 16:00USA: Forbrukertillit oktober 16:00Sverige: Rentebeskjed fra Riksbanken 09:30Sverige: Rentebeskjed fra Riksbanken 09:30Dessuten legger følgende selskaper frem tall: ArcelorMittal, Autoliv, Bristol-Myers Squibb, Ceradyne, Dryships, DuPont, Ford Motor, Imation, Intrum Justitia, Kimberly-Clark, Merck Kgaa, Nabors Industries, National Oilwell Varco, RF Micro Devices, STMicroelectronics, Sydbank og UBSDessuten legger følgende selskaper frem tall: ArcelorMittal, Autoliv, Bristol-Myers Squibb, Ceradyne, Dryships, DuPont, Ford Motor, Imation, Intrum Justitia, Kimberly-Clark, Merck Kgaa, Nabors Industries, National Oilwell Varco, RF Micro Devices, STMicroelectronics, Sydbank og UBS
makrokalender
Du finner hendelser i vår Kilder: TDN Finans og Oslo Børs