Onsdag 27. oktober har en rekke viktige og store hendelser å by på. Makrotall, ferske rentebeskjed og Q3-rapporter er blant det som velter inn.De norske selskapene REC, Telenor, Storebrand, Norsk Hydro og Norwegian Property er blant dem som legger frem tall her hjemme.I tillegg skal sentralbanksjef Svein Gjedrem avholde et av sine siste rentemøter. De fleste eksperter forventer dog ingen bevegelse i renten - verken opp eller ned.I USA får man ferske tall blant annet hva gjelder nyboligsalg, nye boliglånssøknader og situasjonen for oljelagrene.Giganter som Canon, ConocoPhillips, Deutsche Bank, Procter & Gamble og Swedish Match legger i tillegg frem kvartalstall i løpet av dagen.
Få også med deg dagens utgave av HegnarTV klokken 16.05 med gjest Trevor Neil fra BetaGroup i London. Neil er en av Europas fremste eksperter på teknisk analyse.Resultatpresentasjoner: Sjekk også vår eminente finanskalender her!Makrotall- og nyheter:Utenlandske:Annet:
Her er alle dagens hendelser:- REC: Resultat per 3. kvartal , kl 07:00, presentasjon kl 09:00, Oslo Konserthus- Telenor: Resultat per 3. kvartal kl 07:00, presentasjon selskapets lokaler kl 09:00- Norsk Hydro: Resultat per 3. kvartal , publisering kl 07:30. Presentasjon kl 08:30 i selskapets lokaler (på norsk). Webcast. Internasjonal telefonkonferanse kl 16:00.- Storebrand: Resultat per 3. kvartal kl 07:30, presentasjon selskapets lokaler kl 10:00- Noreco: Resultat per 3. kvartal kl 08:30, presentasjon Felix Konferansesenter- Norwegian Property: Resultat per 3. kvartal kl 08:30, Hotel Continental- PA Resources: Resultat per 3. kvartal kl 08:15, telefonkonferanse kl 10:00- Acta Holding: Resultat per 3. kvartal kl 08:30 Felix Konferansesenter- Rieber & Søn: Resultat per 3. kvartal kl 08:00- Dannemora Mineral AB: Resultat per 3. kvartal ca kl 19:00- Tide ASA: Resultat per 3. kvartal- Photocure: Resultat per 3. kvartal- Sparebanken Øst: Resultat per 3. kvartal- Sparebanken Sør: Resultat per 3. kvartal- Sparebanken Vest: Resultat per 3. kvartal kl 08:15 Shippingklubben Oslo- USA: Nye boliglånssøknader uketall kl 13:00- USA: Varige goder september kl 14:30- USA: Nyboligsalg september kl 16:00- USA: Oljelagertall (BOA) kl. 16.30(Flere hendelser under bildet)- Tyskland: KPI oktober, delstater og samlet- Frankrike: Privatforbruk september kl 08:45- Barco, Canon, ConocoPhillips, Cosco Shipping, Deutsche Bank, Electrolux, Flextronics, FMC Corp, FMC Technologies, Genmar, Hercules Offshore, Hess, International Paper, Praxair, Procter & Gamble, Saipem, Stora Enso, Swedish Match, Symantec, Vale- Norges Bank: Rentebeskjed og publisering av Pengepolitisk Rapport 3/10 kl 14:00, pressekonferanse kl 14:45.