Renewable Energy Corp. (REC) faller 2,3 prosent til 21,61 kroner i kjølvannet av dagens resultatfremleggelse.Ifølge analytikere TDN Finans har snakket med kan bakgrunnen være guidingen for fjerde kvartal, der REC venter en EBITDA "på linje eller marginalt bedre" enn tredje kvartal. Guidingen er konservativ gitt blant annet at Singapore-fabrikken, i motsetning til i tredje kvartal, vil bidra positivt i fjerde kvartal.-Jeg tror grunnen til at REC-aksjen faller er den forsiktige guidingen på fjerde kvartal, hvis man ser nærmere på det så var jo justert EBITDA i tredje kvartal på rett under en milliard kroner, sier analytiker Einar Kilde Evensen i DnB NOR Markets til TDN Finans.- Jeg tror Enger (REC-sjef Einar Enger, red.anm.) er forsiktig i sin guiding og han er uhelbredelig forsiktig i alt han sier. Jeg tror aksjen vil snu opp igjen, sier Kilde Evensen.