På gårsdagens resultatpresentasjon kunne DnB NOR-sjef Rune Bjerke melde om enighet med tyske NordLB om å overdra 49 prosent av DnB Nord for 1,3 milliarder kroner. Enigheten ble nådd så sent som onsdag kveld.Bjerke ser store muligheter i å flytte ressurser, skriver Finansavisen. Mens hovedkontoret i DnB Nord flyttes fra København til Oslo, kan norske arbeidsplasser bli flyttet til for eksempel Baltikum.- Både vi og DnB Nord har noe å tilføre den nye konsernstrukturen. I sum kan det gi en gunstig kostnadseffekt, sier Bjerke, mens besparelsene ifølge konserndirektør Leif Teksum kan bli "mer eller mindre enn 100 millioner i året".- Vi kjøper for eksempel mange eksterne tjenester innen drift, IT-leveranser og konsulenttjenester. Det kan hende vi legger noen av disse funksjonene til våre avdelinger i Baltikum i stedet, sier Bjerke til avisen.Bjerke drøyer ifølge Finansavisen i det lengste med å antyde at bankens egne ansatte kan rammes, mens antallet er for tidlig å si noe om.