Handelsbanken Capital Markets, Arctic Securities og Terra Markets melder mandag at de ser svakere utvikling for tre aktører på Oslo Børs fremover.Førstnevnte nedjusterer sitt kursmål på Nordic Semiconductor fra 30 kroner til 28 kroner, melder SIX News. Kjøpsanbefalingen opprettholdes imidlertid.Samtidig melder Arctic Securities at de har besluttet å nedgradere anbefalingen på TTS Group fra hold til selg. Dette etter at aksjen har steget solid den siste tiden.Terra Markets nedgraderer på sin side Seadrill, og mener nå investorer bør kvitte seg med papiret da oppsiden slik situasjonen er nå er meget begrenset.Kursmålet blir også nedgradert, fra 172 kroner til 165 kroner.TTS Group stiger mandag 2,22 prosent til 9,20 kroner, Nordic Semiconductor stiger 1 prosent til 20,20 kroner mens Seadrill er opp 0,63 prosent til 176,30 kroner.