Hovedindeksen på Oslo Børs har i dag passert 400 poeng, og står ved lunsjtider i 401,21 poeng, opp 0,84. Det er så langt omsatt aksjer for 1,5 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i desember, har gått opp 1,25 prosent og står nå i 84 dollar. Analytiker i Bayerngas, Lill Sandvik, spår oljepriser under dagens nivå i lang tid fremover, skriver Finansavisen.Ifølge avisen har lave investeringer i ny kapasitet, samt forventninger om økt etterspørsel fått flere analytikere til å spå oljeprisen i 100 dollar til neste år, etter at den stort sett er blitt handlet til mellom 70 og 80 dollar så langt i år.Giganten Statoil er ikke blant selskapene som er med på å dra lasset da aksjen kun stiger 0,24 prosent. Orkla melder mandag morgen at selskapet nå har Borregaard Skoger AS, AS Børresen og Borregaard Vafos AS til Statskog for totalt 1.725 milliioner kroner.Salget omfatter ca 1,1 millioner dekar, hvorav ca 750 000 dekar produktiv skog. Borregaard Skogers eierandel i Statskog-Borregaard Skogsdrift (SB Skog) omfattes også av transaksjonen. Orkla-aksjen er opp 0,62 prosent til 56,45 kroner. Olje- og gasselskapet, Panoro Energy melder mandag at de med en obligasjonsutstedelse til 140 millioner dollar. Per i dag har selskapet totalt utestående cirka 125 millioner dollar.Panoro-aksjen er i dag opp 5,26 prosent til 5,80 kroner. Telenors datterselskap Grameenphone for tredje kvartal. Selskapet endte opp med en EBITDA på 892 millioner kroner, sammenlignet med 830 millioner kroner i samme periode i fjor. På forhånd hadde analytikerne ventet en EBITDA på 803 millioner kroner.Telenor stiger mandag 2,40 prosent til 91,60 kroner, og er ved lunsj dagens mest omsatte aksje. BWG Homes stiger hele 8,12 prosent til 21,30 kroner mandag morgen. Finansavisen skriver mandag at BWG-sjef Lars Nilsen nå venter at selskapet da aksjen stod i 40 kroner.- Vår ambisjon er å levere varene som før. Vi skal tilake der vi var og forventer en prising som reflekterer det, sier han til avisen. Prosafe Production leverer mandag formiddag, og aksjen faller 6,32 prosent til 16,30 kroner.Selskapet endte opp med et underskudd på 63,8 millioner dollar i forrige kvartal, mot 14 millioner dollar i samme periode i fjor. Driftsresultatet ble på minus 49,9 millioner dollar, sammenlignet med 30,8 millioner dollar i tredje kvartal 2009. Sparebank 1 SR-Bank faller 0,46 prosent til 54,75 kroner. Banken melder mandag morgen at fra Finansdepartementet til den planlagte sammenslåingen med e Kvinnherad Sparebank.Det ble 26. mai kjent at SR-Bank hadde signert en avtale om å overta Kvinneherad Sparebank for 348 millioner kroner.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .