Fire aksjetips fra Christiania

Meglerhus anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs. Her kan du se hvilke selskaper du bør følge ekstra nøye med på.

Analysesjef Thomas Nygård, Christiania Securities. Foto: Finansavisen.
Børs

Christiania Securities anbefaler mandag kjøp av aksjer i DnB NOR, Golden Ocean, RCL og Norsk Hydro, skriver meglerhuset i en rapport. Førstnevnte er dagens såkalte hovedcase.- DnB NOR ga et kjøpssignal tidligere i sommer ved brudd opp gjennom langsiktig motstand i området 68-70 kroner. Etter en rask oppgang og test av dette nivået som støtte, er aksjen på vei oppover igjen, skriver meglerhuset.- På kort sikt har aksjen gitt et nytt kjøpssignal fra en liten fortsettelsesformasjon på høyt volum. Videre oppgang indikeres, fortsetter meglerhuset, som opprettholder en kjøpsanbefaling på DnB NOR, med et kursmål på 88 kroner.DnB NOR er mandag formiddag uendret på 80,45 kroner. Golden Ocean stiger 0,42 prosent til 8,41 kroner og RCL er opp 0,1 prosent til 200,70 kroner. Norsk Hydro faller 0,03 prosent til 37,28 kroner.

Nyheter
Børs