Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport torsdag at investorer nå bør følge ekstra godt med på
Storebrand, Norske SkogFrontline.
og - Storebrand dannet en reversal i går på rapporten, men stengte svak. Vi plasserer stoppen på 38,45 kroner til å begynne med. For Norske Skog sin del så blir det nytt kjøps-signal for aksjen dersom 13 kroner brytes. Frontline gir kjøps-signal ved brudd av 163,30 kroner. En potensiell omvendt-HS kan være under oppseiling, kan man lese i rapporten.Storebrand stiger torsdag 3,26 prosent til 40,55 kroner, Norske Skog er opp 0,79 prosent til 12,75 kroner mens Frontline stiger 1,86 prosent til 164 kroner.Om hovedindeksen skriver Christiania Securities nå følgende:- OSEBX falt tilbake onsdag under sitt kortsiktige trendgulv. Svakhet skal kjøpes i dette bullmarkedet til det motsatte er bevist.Så langt torsdag er man opp 0,75 prosent til 402,41 på Oslo Børs.