Frontline opp over fire prosent

Frontline stiger på Oslo Børs tirsdag. Analytiker peker på at ratene i futuresmarkedet stiger noe, samt at aktiviteten fra den arabiske gulf har økt det siste døgnet.

Frontlines VLCC Front Vista - Foto: Selskapet
Børs
Frontline stiger på Oslo Børs. Tirsdag ettermiddag er aksjen opp 4,51 prosent til 159,90 kroner, og det er hittil omsatt Frontline-aksjer for 152 millioner kroner.- Ratene stiger litt i futuresmarkedet og spotratene har kommet noe opp, men er fortsatt på dårlige nivåer. Det er likevel ikke noe veldig drag i markedet, sier analytiker i Fondsfinans, Petter Narvestad, til TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået ble det mandag sluttet tolv VLCCer fra den arabiske gulf. Det tilsier økt aktivitet.- Aktiviteten er opp for å ta unna novemberlaster. Det blir antageligvis mer stille fra neste uke av. Aksjemarkedet reagerer på dette, men det er langt opp igjen før det blir lønnsomt for eierne, sier analytikeren, og har en salgsanbefaling på Frontline.