- Her er dagens beste aksjekjøp

- Aksjen ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, skriver Investtech fredag. Bør man nå laste opp med DOF?

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen
Børs

Analysehuset Investtech skriver i en analyse fredag at DOF er dagens aller beste aksjekjøp.- DOF ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 41.83 kroner og motstand på 46.43 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 40.16 kroner. Videre oppgang til 47.78 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 39.50 kroner og motstand ved ca 46.00 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Kjøpskandidat på middels lang sikt, kan man lese i analysen.DOF har falt nesten 5 prosent i løpet av den siste måneden.

Nyheter
Børs