DnB NOR Markets tok ned anbefalingen i Aker Solutions for to uker siden basert på bekymring for kontantstrømmen.Meglerhuset mener bekymringen viste seg berettiget, med en negativ kontantstrøm på 1,5 milliarder kroner etter årets første ni måneder.- Imidlertid har det stigende fokuset på muligheten for at selskapet selger ut virksomheter gjort at en forventet negativ reaksjon i aksjekursen er uteblitt. Det er i teorien internasjonale industrielle aktører der ute som har midler og vil kunne overta samtlige av selskapets aktivitetsområder og i praksis er derfor spørsmålet i større grad politisk. Det neste målepunktet for kontantstrømmen blir Q4-presentasjonen i februar 2011, skriver meglerhuset.DnB NOR Markets venter at selskapet vil kunne presentere positive nyheter rundt salg av virksomhetsområder før den tid og tar anbefalingen på Aker Solutions opp fra hold til kjøp. Kursmålet heves fra 80 til 110 kroner pr aksje.Dagens kurs er 88,85, opp 2,8 prosent.