Hafslund leverer langt bedre tall for tredje kvartal 2010 enn for samme periode i fjor. Forbedringen skyldes blant annet høyere kraftpriser.- Den gode trenden i årets første halvår fortsatte i tredje kvartal. Den underliggende driften har vært god, og alle operative resultatenheter har resultatmessig framgang fra fjorårets tredje kvartal, sier konsernsjef Christian Berg.Inntektene har gått opp med 886 millioner kroner siden samme periode i fjor, og endte på 2.720 millioner kroner. Høyere priser på kraftbørsen Nord Pool bidrar til veksten.Også driftsresultatet viser en positiv bane. I tredje kvartal i 2009 var driftsresultatet 200 millioner, mot 457 millioner kroner i samme periode i år.Hafslund leverte et resultat før skatt på 312 millioner. Samme tall for tredje kvartal i fjor var -69 millioner kroner. Dermed er forbedringen på 381 millioner kroner. (©NTB)