Meglerhuset Agilis Securities har sendt ut tre nye analyser om aksjer på Oslo Børs. Verdipapirene det gjelder er REC, Yara International og PGS.For REC sin del så har Agilis nå et kursmål på 32 kroner og en strong buy-anbefaling.Det skulle i tilfelle si at Agilis mener at REC har en potensiell oppside på rundt 44 prosent. REC sluttet på 22,20 kroner mandag.Videre melder meglerhuset at de opererer med en hold-anbefaling på Yara International. Dermed nedjusteres aksjen fra buy.Kursmålet her er satt til 310 kroner. Oppsiden i denne omgang for Yara kan være rundt 5 prosent, da aksjen sist ble omsatt til 296 kroner.PGS beholder sin hold-anbefaling og kursmålet her er satt til 75 kroner. Agilis skriver i en analyse at de venter å se en mer offensiv PGS-ledelse under fremleggelsen av Q3-tallene fredag den 29. oktober.PGS er sist omsatt til 73,40 kroner.