Grenland Group sliter med en rentebærende gjeld på 153 millioner kroner. I andre kvartal brøt selskapet lånebetingelsene med Handelsbanken og fikk frist til slutten av oktober med å tilfredsstille bankens krav. Ifølge DN er dette ennå ikke i orden, noe som betyr at banken bare er en uke unna å kunne slå Grenland Group konkurs.- Alle ser at selskapet er i en vanskelig situasjon. Vi er fremdeles i en konstruktiv dialog med selskapet for å finne en løsning, sier Jan-Egil Hafredal i Handelsbanken Skien til avisen.Styreleder Otto Søberg sier man er midt i en prosess der man forhandler med banken.- Dette gjelder selskapets kapitalsituasjon og er et samarbeid mellom styret og ledelsen. Jeg kan ikke kommentere spekulasjoner rundt en eventuell emisjon, sier Søberg.Iføge DN er det spekulasjoner om at Grenland Group ønsker å hente inn 100 millioner kroner.