På gårsdagens resultatpresentasjon kunne DnB NOR-sjef Rune Bjerke melde om enighet med tyske NordLB om å overdra 49 prosent av DnB Nord for 1,3 milliarder kroner. Enigheten ble nådd så sent som onsdag kveld.Samtidig kjøper DnB NOR 1.083 leiligheter i København for to milliarder kroner fra boet etter den fallerte danske eiendomsinvestoren Carsten Leveau, skriver DN.- Vi mener det er bedre å overta dette, enn å gå videre med en rettssak med konkursboet og det det innebærer av medieomtale og negativt omdømme, sier konsernsdirektør for bedriftsmarked i DnB NOR Leif Teksum. Han er også styreleder i DnB Nord.Leveau ble av Ekstra Bladet beskyldt for å ha "skyld i bankkrisen". Da hans selskaper ble slått konkurs i desember 2008, ble flere banker stående igjen med totalkrav på flere milliarder kroner. En av disse var ifølge DN DnB Nord.