Lakseprisene stiger

Prisen på fersk oppdretts laks siger til mellom 38 og 39 kroner, for levering neste uke.

Laks fra Norge i Continente Colombo supermarked i Lisboa i Portugal. Fiskedisk Foto: Lise Åserud / SCANPIX
Børs

-Prisene stiger. Det har vært en økning gjennom uken, sier Vibeke Juriks, megler ved laksebørsen Fish Pool til TDN Finans.Også fiskehandlere og eksportører bekrefter pisstigning.-Snittprisen ligger an til å bli 38-39 kroner pr kilo levert Oslo, noe som er opp rundt fire kroner pr kilo. Det er alt for lite fisk, noe som har drevet opp prisene, sier en lakseeksportør.Juriks legger til at det er etterspørselen som driver markedet.Snittprisen på fersk laks levert til Oslo ligger på mellom 38-39 kroner pr kilo. Det er en prisstigning på nærmere fire kroner pr kilo.

Nyheter
Børs