Mamut melder om et resultat etter skatt på 1,5 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot 0,775 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,02 kroner, mot 0,01 kroner ved samme korsvei i fjor.- Mamut har oppnådd bedre marginer i kvartalet som effekt av strømlinjeforming av driften, bedre finansiell skalerbarhet og underliggende vekst, både i hosting- og programvaresektoren. Basert på et bedre samlet produkt- og tjenestetilbud kombinert med positive markedsutsikter forventer vi fortsatte forbedringer fra fjerde kvartal og fremover, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut ASA, i en pressemelding torsdag morgen.Resultatet før skatt ble 2,1 millioner kroner, sammenlignet med 1,1 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble 4,6 millioner kroner, mot 2,9 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 113 millioner kroner, sammenlignet med 114 millioner kroner i 3. kvartal 2009.Mamut heveder selv at de er godt posisjonert for videre vekst og forbedret resultat i alle markeder.- Selskapet opprettholder sitt fokus på å etablere og forsterke strategiske samarbeid med internasjonale partnere i ulike markeder for å øke distribusjonen av Mamuts produkter og tjenester. Selskapet ser et betydelig vekstpotensial som følge av lanseringen av Mamut One kombinert med eksisterende kundebaser i oppkjøpte enheter, heter det i pressemeldingen.Her erog fra Mamut.