Meglerhus: Aksjen kan gå 100 prosent

Terra Markets rykker ut med to kjøpsanbefalinger. En av aksjene beskrives som en doblingskandidat.

Aksjestrateg i Terra Markets, Fredrik Kvale. Foto: Finansavisen
Børs

I dagens rapport fra Terra Markets omtales følgende aksjer som dagens case:• Polarcus (5,23) - lavt vurdert seismikkselskap. Polarcus meldte i går at selskapet har gjennomført en rettet emisjon på USD 60m til kurs 5,15. Emisjonsprovenyet vil brukes i forbindelse med utøvelse av opsjon for kjøp av to nybygde 3D seismikkskip med levering i 2011. Som en følge av gårsdagens melding øker vårt DCF-baserte fair value-anslag med 56 øre til 11,40 kroner per aksje. Dette vitner om at oppsiden i aksjen er betydelig.• Acergy (117,00) - bransje med oligopolaktig struktur og gode utsikter. Acergy la frem rapporten for tredje kvartal på onsdag. Tross lavere omsetning kom EBITDA inn på linje med våre og markedets forventninger takket være gode marginer. Den sterke oljeprisen og høye anbudsaktiviteten blinker subseabransjen ut som interessant i tiden fremover. Vi vil kun foreta mindre justeringer i estimatene og kursmålet på 142 med bakgrunn i Q3-rapporten. Vår sterke kjøpsanbefaling står ved lag.Les også: Her er Nordens heteste aksjer

Nyheter
Børs