Denne uken tar DnB NOR Markets Telenor inn i utvalget av anbefalte aksjer, mens BWG Homes går ut.- Vi tar inn Telenor. Vi er optimistiske med hensyn på resultatene for tredje kvartal, samtidig som aksjen har utviklet seg svakere enn markedet for øvrig i høst. Ut går BWG Homes, som har gitt hyggelig avkastning på kort tid, skriver meglerhuset.DnB NOR Markets' portefølje gjorde 1,4 prosent frem til stengning fredag ettermiddag. Til sammenlikning gjorde OSEBX 1,1 prosent i samme periode. For året som helhet har porteføljen gitt 18,6 prosent avkastning, mot markedets 5,8 prosent.Ukens anbefalte aksjeportefølje
  • AlgetaAlgeta
  • StatoilStatoil
  • BW OffshoreBW Offshore
  • TelenorTelenor
  • Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy
  • RECREC
  • Norsk HydroNorsk Hydro
  • Wilh. WilhelmsenWilh. Wilhelmsen
  • Songa OffshoreSonga Offshore