Meglerhus hever kursmål - beholder strong buy

Meglerhus omtaler to Oslo Børs-aksjer som gode kjøp. Den ene beholder sin strong buy-anbefaling selv etter skuffende nytt og skal ha over 50 prosent oppside.

En trader handler aksjer på DAX, børsen i Frankfurt - Foto: AP
Børs
Meglerhuset Agilis Securities skriver i to analyser at de anser både Polarcus (Oslo Axess) og REC som gode kjøp for investorer.Når det gjelder førstnevnte heves nå kursmålet fra 5,75 kroner til 6,70 kroner. Aksjen har steget 33 prosent siden forrige gang meglerhuset omtalte den, og har nå nådd sitt tidligere kursmål, heter det i analysen.Polarcus er opp 0,88 prosent til 5,75 kroner torsdag, og Agilis ser med andre ord en potensiell oppside for aksjen på rundt 16,50 prosent.Samme meglerhus beholder sin strong buy-anbefaling på REC, til tross for selskapets noe skuffende Q3-rapport onsdag, som førte til nedtur på Oslo Børs.Kursmålet blir også stående på 32 kroner.Agilis skriver i analysen at det var lite nytt å melde fra REC i Q3-rapporten og at de dermed holder fast på sitt tidligere syn. Etterspørselen og prisene innen solsektoren ser også ut til å forbli solide, mener meglerhuset.REC er torsdag opp 1,35 prosent til 21,03 kroner. Oppsiden slik Agilis ser det kan altså være på over 52 prosent.