Meglerhuset UBS melder onsdag at de oppgraderer TGS-Nopec fra nøytral til kjøp, fordi de forventer at selskapet vil nyte godt av et svakt marked for marin seismikk.Den minst foretrukne aksjen er Petroleum Geo-Services.Samtidig nedgraderer meglerhuset Aker Solutions fra kjøp til nøytral, og Seadrill fra kjøp til nøytral. Sistnevnte anses imidlertid fremdeles som en "kvalitetsaksje" i sektoren.- Vi modererer vårt positive syn på den paneuropeiske oljeservicesektoren, etter at den har gjort det 28 prosent bedre enn markedet siden årssvakeste i begynnelsen av juni. Vi mener imidlertid enkelte aksjer er undervurdert, skriver analytikerne i UBS i en fersk rapport ifølge TDN Finans.TGS-Nopec blir karakterisert som et "toppvalg"- Våre toppvalg gir god eksponering mot produksjons- og letekjeden. Vi tror marin seismikk vil være tøft de neste 12 månedene, og visibiliteten for 2011 er svak, noe som gir betydelig risiko rundt estimatene. Vår minst foretrukne aksje er PGS, skriver UBS.