I dagens rapport fra Terra Markets omtales følgende aksjer som dagens case:• Acergy (114,80) - høy anbudsaktivitet blinker bransjen ut som interessant. Acergy la frem en sterk rapport for tredje kvartal for to uker siden der det også hevet guidingen for EBITDA-margin i 2010. Subsea 7 indikerte under sin kvartalspresentasjon at nye kontrakter til en verdi av USD 16 mrd er ute på anbud eller i planleggingsfasen, noe som er opp fra USD 14 mrd tre måneder tidligere. Den sterke oljeprisen og høye anbudsaktiviteten blinker subsea-bransjen ut som interessant i tiden fremover.• Telenor (91,90) - sterk resultatrapport bør lede til estimatoppjusteringe. Telenor la i går frem en sterk rapport for tredje kvartal hvor EBITDA landet henholdsvis ti prosent og syv prosent over vårt estimat og konsensus. Telenor hevet guidingen for salgsvekst fra 3-5 prosent til fem prosent for 2010 og anslaget for EBITDA-margin fra 28 prosent til 30-31 prosent. Vi vil trolig heve EBITDA-estimatet for både 2010 og 2011 i etterkant av rapporten.