Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport torsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er
Telenor, Storebrand, Yara InternationalDnB NOR.
og Førstnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå.- Telenor ligger i en langsiktig stigende trend. På kort sikt har aksjen stemt av støtte rundt 86 kroner og gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom motstand ved ca. 90,50 kroner og 92 kroner. Videre oppgang anses som mest sannsynlig. Et brudd opp gjennom 94-94,50 kroner vil generere et nytt kjøpssignal fra en fortsettelsesformasjon. Noe motstand rundt 100 kroner og 105 kroner. Vi opererer med kjøpsanbefaling, kursmål 105 kroner samt stop loss på 90 kroner, kan man lese i rapporten.Telenor steg torsdag 1,6 prosent til 93,35 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen i denne omgang kan ha en oppside på snaue 12,50 prosent.Storebrand steg 3,9 prosent til 40,80 kroner torsdag, Yara 2,2 prosent til 297,80 kroner mens DnB NOR svekket seg 1,5 prosent til 81,75 kroner.