Meglerhus: - Kjøp disse tre aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er tre anbefalinger.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport mandag at de for tiden anbefaler kjøp av tre aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Yara International, RCCL og DnB NOR.- Yara ligger i en raskt stigende trend og har gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom forrige toppen ved ca. 280 kroner. Etter en ukes konsolidering ser aksjen ut til å være på vei oppover igjen. Videre oppgang indikeres og det ligger lite signifikant motstand over dagens nivå. Vi opererer med kjøpsanbefaling, kursmål 320 kroner og stop loss på 285 kroner, kan man lese i rapporten.Yara faller mandag 0,13 prosent til 296,40 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen i denne omgang kan ha en oppside på snaue 8 prosent.RCCL stiger 2,14 prosent til 199,60 kroner fredag mens DnB NOR svekker seg 1,14 prosent til 82,20 kroner.