Handelsbanken-økonom Knut Anton Mork mener den delen av verdensøkonomien som går bra redder resten av verden fra ny nedtur, skriver Finansavisen.- Noen deler av verden går veldig bra, og det berger verdensøkonomien fra en ny nedtur. Men i vesten går det tregt, så tregt at amerikanerne begynner å bli bekymret, uttalte Mork tirsdag.Men også Mork er bekymret med tanke på hva som kan skje i fremtiden, spesielt vedrørende stimuli.Slik han ser det kan kun to tiltak benyttes; kvantitative lettelser og intervensjon i valutamarkedet. Og selv om førstnevnte blant annet kan resultere i prisvekst som blir vanskelig å kontrollere, er det ikke dette han er mest redd for.- Det jeg frykter mest er nye bobler, uttalte Mork, og trakk særlig frem en ny oljeprisboble.- Noe slik er ikke spesielt sannsynlig, men det er dette jeg ville vært mest redd for, sa Mork.