Nytt selskap noteres i morgen

CellCura blir notert på Oslo Axess fra og med onsdag.

Foto: Scanpix
Børs

Aksjene i CellCura blir tatt opp til notering på Oslo Axess i morgen, opplyses det i en melding.Beslutningen om notering ble vedtatt av børsstyret 29. september.Om CellCura CellCura ASA er et norsk selskap dedikert til utvikling av tekniske løsninger og produkter for bruk innen kunstig befruktning og stamcelleforskning over hele verden. Kjerneteknologien har blitt til gjennom 15 år med forskning og utvikling og CellCuras produkter er utviklet for å sikre bedre sikkerhet og effektivitet både i klinikker og forskningsmiljøer. Selskapets produkter er et nytt og unikt proteinfritt cellekultiveringsmedium (PFM-11) som eliminerer risikoen for overføring av smittsomme sykdommer gjennom blod og en ny generasjon av integrerte arbeidsstasjoner som sikrer et trygt, ergonomisk og kontrollert miljø for cellebehandling.

Nyheter
Børs