I kjølevanneti morges, står Oslo Børs i svakt rødt tirsdag. imidlertid mandag kveld.Rundt lunchtider står hovedindeksen i 401,77 poeng, ned 0,05 prosent, og det er hittil i dag omsatt verdipapirer for 2,7 milliarder kroner.Brent-oljen stiger svakt fra i morges, og handles i øyeblikket for 83,49 dollar fatet, ned 0,06 prosent. WTI-oljen faller 0,25 prosent til 82,31 dollar fatet. Subsea 7 om et resultat etter skatt på 53,3 millioner dollar i tredje kvartal, mot 87 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 51 millioner dollar.Driftsresultatet og topplinjen kom imidlertid inn under forventning.- Totalt sett er det en grei rapport, den skuffer litt på tredje kvartal, men de kan klare å ta tilbake det avviket i fjedre kvartal, så alt i alt en nøtytral rapport, men med litt nedside på 2011-estimatene på grunn av lav ordrebok, uttalte analytiker i Handelsbanken, Haakon Amundsen, etter resultatfremleggelsen.Subsea 7-aksjen er ned 1,05 prosent til 123,00 kroner. Panteselskapet Repant om et resultat etter skatt på minus 6,4 millioner kroner i tredje kvartal, sammenlignet med minus 6,2 millioner kroner i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 10,4 millioner kroner, mot 9,4 millioner kroner i tredje kvartal i fjor. Det er i tråd med selskapets egne forventninger og planer.Markedet er fornøyd og sender Repant opp 3,85 prosent til 0,27 kroner. PCI Biotech etter skatt på 1,9 millioner kroner i tredje kvartal, mot minus 3,3 millioner kroner i samme periode året før. Aksjen stiger 0,78 prosent til 38,80 kroner.Fred. Olsen Production stiger 1,60 prosent til 9,50 kroner på .Skiens Aktiemølle er ikke blant de hotteste selskapene på børsen, men investorene belønner i det minste aksjen med en oppgang på 11,76 prosent til 95,00 kroner etter .Telenor stiger 0,71 prosent til 92,50 kroner etter å ha lagt frem Amerikanske myndigheter har gitt til verdens største solenergiutbygging i Mojaveørkenen.Ifølge Bloomberg News at 4,2 prosent av elektrisitetstilbudet i USA innen 10 år vil komme fra solenergi.REC er opp 0,50 prosent til 22,24 kroner. RCCL har utsatt resultatfremleggelsen fra tirsdag til onsdag, uten noen nærmere begrunnelse.Markedet liker dette dårlig, og sender aksjen ned 1,98 prosent til 203,40 kroner.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .